SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA ZA SPLETNO TRGOVINO OLIMPIJSKE LICENČNE KARTICE Kupovanje preko spletne trgovine je varno. Vsi podatki o kupcu in načinu plačila, s katerimi kupec razpolaga, se uporabljajo izključno za namen nakupa. Podatki, ki jih zbiramo z namenom nemotenega poslovanja so: ime, priimek in naslov imetnika kartice ter ostale podatke, ki so nujni za izvedbo naročila: kontaktni podatki (ime, priimek, e-pošta in telefon), naslovnik računa (za fizično osebo ime, priimek in naslov, za pravno osebo naziv podjetja, davčno številko, naslov) in naslov za dostavo (ime, priimek in naslov). S tem se zavezujemo, da bodo zbrani osebni podatki uporabljani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Spletno trgovino na naslovu kartica.olympic.si upravlja

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez (v nadaljevanju ponudnik)
Šmartinska cesta 140, 1000 Ljubljana
matična št. 5902380,

ki odgovarja za objavljene vsebine in izvedbo naročil skladno z objavljenimi pogoji.

Podpora kupcem

Za morebitna tehnična vprašanja smo vam na voljo preko e‐naslova luka.kermelj@olympic.si oz. po telefonu 051 376 290, za vsebinska vprašanja pa preko e‐pošte info‐vs@olympic.si oz. po telefonu 01 230 60 08.

Ponudba artiklov

Spletna trgovina zajema en (1) artikel in sicer »Olimpijsko licenčno kartico« (v nadaljevanju OLK). OLK je v skladu s Pravilnikom o licenciranju strokovnih delavcev v športu »Licenca OKS« in služi kot potrdilo o permanentnem strokovnem izpopolnjevanju strokovnih delavcev v športu, ki je pogoj za opravljanje strokovnega dela v športu. Namenjena identifikaciji posameznika, da ima licenco OKS in je zato izdana na posameznega imetnika ter vsebuje naslednje podatke: ime, priimek, leto rojstva, številko kartice, športno panogo, naziv usposobljenosti, stopnjo usposobljenosti, obdobje veljavnosti licence, številko potrdila (licence).

Naročilo je potrjeno

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Pri uveljavljanju prodajnih pogojev velja originalni račun, ki ga kupec prejme ob dostavi naročila. Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku. Sklenjena pogodba je shranjena pri ponudniku.

Način plačila

Plačilo za nakupe v spletni trgovini lahko izvedete na naslednje načine:

  1. Predračun
    Pri tem načinu plačila boste ob potrditvi naročila na vnesen elektronski naslov prejeli predračun, ki ga morate poravnati na banki ali spletni banki. Na podlagi plačanega predračuna bo z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun naročilo potrjeno in začel teči dobavni rok.


Cena

Cena kartice znaša 7 EUR z vključenim DDV in stroški pošiljanja. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Dostava

Spletna trgovina sprejema naročila 24 ur na dan. Vsa naročila prejeta od ponedeljka do nedelje do 24:00 ure bodo realizirana prvi delovni dan in isti dan odpremljena naslovniku naročila. Naslovnik naročila bo prejel kartico (ali več glede na naročilo) po pošti na naslov, ki ga navede ob naročilu.

Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil.

Vaša privolitev

Z uporabo naših spletnih strani soglašate z objavljenimi pravili. O spremembah pogojev in pravil vas bomo sproti obveščali na naših straneh.

Odstop od pogodbe – vračilo

Odstop od pogodbe ni mogoč, saj se OLK imensko sklicuje na imetnika in ni prenosljiva.

Pritožbe in spori

Pritožbe in spore ponudnik spoštuje in se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost za vzpostavitev učinkovitega sistema obravnavanja pritožb ter določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda preko e‐poštnega naslova info@olympic.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen in se ponudnik ter tudi kupec prizadevata po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Uporaba osebnih podatkov

Naročniki olimpijske licenčne kartice dovolijo Olimpijskemu komiteju Slovenije (OKS) zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 86/2004, 67/2007).

Z naročilom naročnik dovoljuje OKS-u, da kot upravljavec zbirke obdelujejo zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabne storitve, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih ter za pošiljanje e-novic in drugega promocijskega gradiva.

Za namene obveščanja posameznik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov kot npr. telefon, osebna pošta, elektronska pošta , SMS, mobilni telefon in drugo. Navedene podatke lahko OKS obdelujejo za lastne potrebe do preklica privolitve oz. do časa, ko podatki ne bodo služili svojemu namenu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.


Olimpijski komite Slovenije
– Združenje športnih zvez